top of page

Loopbaanbegeleiding

Ken je talenten.jpg
De enige manier om geweldig werk te doen is door te houden van wat je doet."
Steve Jobs
 

Op zoek naar werkgeluk? 

coretalents_logo_verticaal_kleur.jpg
Loopbaancheque_label.jpg

Zit jij op een kruispunt in je leven? Wil je weten welk werk écht bij je past? Voel je je moe en uitgeblust en wil je zicht op wat jou energie en zin geeft? Heb je vragen over je huidige functie? Zit jij gevangen in een gouden kooi? Heb je het gevoel dat er meer in je zit? Dan is loopbaanbegeleiding zeker iets voor jou. 

Werkwijze

Iedereen is uniek dus ook jouw loopbaanbegeleiding!
Bij het intakegesprek maken we jouw loopbaanvraag helder en bekijken we samen jouw individuele traject. 

Mogelijke vragen die aan bod kunnen komen:

Wat wil ik?  Wat kan ik?  Wie ben ik?  Wat heb ik nodig?  Welke acties neem ik? 

 
Doen wat bij je past geeft je meer energie en zelfvertrouwen. Bovendien stijgt Je intrinsieke motivatie en geluksgevoel. We gebruiken oa de CoreTalents methodiek om je KernTalenten in kaart te brengen. Dit geeft je op een korte en krachtige manier een helder zicht op je persoonlijkheid, je sterktes, waardevolle talenten en drijfveren en ook op je valkuilen en energievreters.  Het verslag hiervan kan je levenslang gebruiken bij elke loopbaankeuze en zelfs bij persoonlijke keuzes. Het helpt je om gericht positieve en duurzame keuzes te maken vanuit wie je bent en wat je intrinsiek motiveert.

 

KernTalenten geven je aard (je natuur, je zijn), potentieel (zullen, kunnen) en intrinsieke motivatie (willen, goesting) weer.


Ook competenties, interesses en waarden komen aan bod. We bekijken wat jij nodig hebt om zèlf proactief het heft in handen te nemen om je potentieel optimaal te benutten en om je carrière vorm te geven. Samen stellen we een persoonlijk actie- en ontwikkelingsplan op om je loopbaan de richting te laten uitgaan die perfect bij je past. .

Een loopbaanbegeleiding is een wij-verhaal.  Samen halen we jouw potentieel naar boven!
Iets voor jou? Bel of mail me voor meer info. 

Praktisch

Als werknemer of zelfstandige kan je gebruik maken van loopbaancheques.  Voor een volledige loopbaancoaching van 7 uur betaal je slechts 90 euro. Je kan dit opnemen door middel van 2 cheques van elk 45 €.  De overheid subsidieert de rest van dit traject ter waarde van 1200 euro. Vraag je loopbaancheque aan bij VDAB - ik ben erkend KernTalentenAnalist van CoreTalents. Meer info over de loopbaancheque. 
 

Ook als bedrijf kan een KernTalentenAnalyse een meerwaarde betekenen voor zowel medewerkers als bedrijf. Mensen die werken met hun talenten komen immers met plezier naar het werk en hebben er écht zin in 

Wil je graag een KernTalentenAnalyse voor studie -of beroepskeuze en heb je geen recht op loopbaancheques dan kan dit natuurlijk ook.

Geen datum gevonden die je past of wil je meer info? Vul dan het contactformulier in. 

Ervaringen:
- Mijn moeder kreeg kippenvel bij het lezen van mijn verslag omdat het er pal op zat en zo erg 'ik' was.
- Onvoorstelbaar hoe deze methodiek zo snel een duidelijk overzicht geeft van wie ik ben!
- Ik heb nu een duidelijke blauwdruk die me levenslang helpt om de juiste beslissingen te nemen bij grote en kleine keuzes. Ik begrijp nu ook beter waarom ik bepaalde dingen wel of niet doe en ik heb nu zicht op mijn energiegevers en vreters. ​


 

bottom of page