Loopbaanbegeleiding 

Loopbaancheque_label.jpg
1/2

De enige manier om geweldig werk te doen is door te houden van wat je doet." Steve Jobs
 

Op zoek naar werkgeluk?

Voor wie?

Zit jij op een kruispunt in je leven? Wil je weten wat je energie en zin geeft? Heb je vragen over je huidige functie?

Werkwijze

Je sterktes en beperkingen kennen helpt je om gericht positieve en duurzame keuzes te maken vanuit wie je bent en wat je intrinsiek motiveert. Als je doet wat bij past krijg je meer energie en zelfvertrouwen en stijgt je intrinsieke motivatie en geluksgevoel.Tijdens de eerste 4 u loopbaanbegeleiding brengen we je KernTalenten in kaart door middel van de CoreTalents methodiek. Op een korte en krachtige manier krijg je zicht op je meest essentiële talenten.

In de volgende 3 uur onderzoeken we samen je competenties, interesses en waarden. We bekijken wat jij nodig hebt om zèlf proactief het heft in handen te nemen om je potentieel optimaal te benutten en om je carrière vorm te geven. Samen stellen we een persoonlijk actie- en ontwikkelingsplan op om je loopbaan de richting te laten uitgaan die perfect bij je past. .

 

Een loopbaanbegeleiding is een wij-verhaal.  Samen halen we jouw potentieel naar boven!
Iets voor jou? Bel of mail ons voor meer info. 

Praktisch

Als werknemer of zelfstandige kan je gebruik maken van loopbaancheques. Elke 6 jaar heb je recht op 4 u tot 7 u coaching verdeeld over verschillende afspraken. Voor een volledige loopbaancoaching van 7 uur betaal je slechts 80 euro, de overheid subsidieert de rest van dit traject ter waarde van 1200 euro. Vraag je loopbaancheque aan, wij zijn erkend KernTalentenAnalist van CoreTalents. Meer info over de loopbaancheque. 
 

Ook als bedrijf kan een KernTalentenAnalyse een meerwaarde betekenen voor zowel medewerkers als bedrijf. Mensen die werken met hun talenten komen met plezier naar het werk en hebben er écht zin in 

Wil je graag een KernTalentenAnalyse voor studie -of beroepskeuze en heb je geen recht op loopbaancheques dan kan dit natuurlijk ook.
De prijs voor de analyse bedraagt 475 euro en indien gewenst 75 euro voor een aanvullend KernTalentenverslag.