Loopbaanbegeleiding 

Loopbaancheque_label.jpg

Op zoek naar werkgeluk?

De enige manier om geweldig werk te doen is door te houden van wat je doet." Steve Jobs
 

Zit jij op een kruispunt in je leven? Wil je weten welk werk écht bij je past? Wat je energie en zin geeft? Heb je vragen over je huidige functie? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. 

Werkwijze

Tijdens het intakegesprek maken we jouw loopbaanvraag helder en bekijken we wat best bij jou past. 
We vertrekken vanuit het kennen van je sterktes en beperkingen, dit helpt je om gericht positieve en duurzame keuzes te maken vanuit wie je bent en wat je intrinsiek motiveert. Als je doet wat bij je past krijg je namelijk meer energie en zelfvertrouwen en stijgt bovendien je intrinsieke motivatie en geluksgevoel. We maken hierbij gebruik van oa de CoreTalents methodiek om je KernTalenten in kaart te brengen. Dit geeft je op een korte en krachtige manier een helder zicht op je drijfveren en essentiële talenten.

Vervolgens onderzoeken we samen je competenties, interesses en waarden. We bekijken wat jij nodig hebt om zèlf proactief het heft in handen te nemen om je potentieel optimaal te benutten en om je carrière vorm te geven. Samen stellen we een persoonlijk actie- en ontwikkelingsplan op om je loopbaan de richting te laten uitgaan die perfect bij je past. .

 

Een loopbaanbegeleiding is een wij-verhaal.  Samen halen we jouw potentieel naar boven!
Iets voor jou? Bel of mail ons voor meer info. 

Praktisch

Ben je werknemer of zelfstandige dan kan je gebruik maken van loopbaancheques. Elke 6 jaar heb je recht op 4 u tot 7 u coaching verdeeld over verschillende afspraken. Voor een volledige loopbaancoaching van 7 uur betaal je slechts 80 euro, de overheid subsidieert de rest van dit traject ter waarde van 1200 euro. Vraag je loopbaancheque aan, wij zijn erkend KernTalentenAnalist van CoreTalents. Meer info over de loopbaancheque. 
 

Ook als bedrijf kan een KernTalentenAnalyse een meerwaarde betekenen voor zowel medewerkers als bedrijf. Mensen die werken met hun talenten komen immers met plezier naar het werk en hebben er écht zin in 

Wil je graag een KernTalentenAnalyse voor studie -of beroepskeuze en heb je geen recht op loopbaancheques dan kan dit natuurlijk ook.
De prijs voor de analyse bedraagt 475 euro + 75 euro voor een aanvullend KernTalentenverslag.