Loopbaanbegeleiding

Laat je Talenten Groeien!

1/2
Loopbaancheque_label.jpg

Voor wie met plezier en 'goesting' wil gaan werken

Je sterktes en beperkingen kennen helpt je om gerichtere en betere professionele keuzes te maken. Door middel van de CoreTalents methodiek krijg je een duidelijk inzicht in je KernTalenten en kan je je loopbaan een richting laten uitgaan die perfect bij je past. Omdat je doet wat bij je past krijg je meer energie en zelfvertrouwen en stijgt je intrinsieke motivatie en geluksgevoel. 

 

Hoe gaan we te werk?
Tijdens de eerste 4 u loopbaanbegeleiding brengen we je KernTalenten in kaart. Deze vormen een levenslang fundament en helpt je om positieve en duurzame keuzes te maken vanuit wie je bent, wat je intrinsiek motiveert en wat je goed kan. Op een korte en krachtige manier krijg je zicht op je meest essentiële talenten. Dit objectieve zelfinzicht geeft je een boost in zelfvertrouwen en verhoogt je zelfsturend vermogen.

In de volgende 3 uur onderzoeken we samen je competenties, interesses en waarden. We bekijken wat jij nodig hebt om zèlf proactief het heft in handen te nemen om je potentieel optimaal te benutten en om je carrière vorm te geven.

Een loopbaanbegeleiding is een wij-verhaal.  Samen halen we jouw potentieel naar boven!
Iets voor jou? Bel of mail ons voor meer info. 

 Vraag je loopbaancheques aan, wij zijn erkend KernTalentenAnalist van CoreTalents.

Als werknemer in loondienst of zelfstandige kan je loopbaancoaching betalen met loopbaancheques. Elke 6 jaar heb je recht op 4 u tot 7 u coaching verdeeld over verschillende afspraken. Voor een volledige loopbaancoaching van 7 uur betaal je slechts 80 euro, de overheid subsidieert de rest van dit traject ter waarde van 1200 euro. Meer info over de loopbaancheque? Klik op deze link
 

Ook als bedrijf kan een KernTalentenAnalyse een meerwaarde betekenen voor zowel medewerkers als bedrijf. Mensen die werken met hun talenten komen met plezier naar het werk en hebben er écht zin in 

Wil je graag een KernTalentenAnalyse voor studie -of beroepskeuze en heb je geen recht op loopbaancheques dan kan dit natuurlijk ook.
De prijs voor de analyse bedraagt 475 euro en indien gewenst 75 euro voor een aanvullend KernTalentenverslag.